Cukáte se, když někdo před Vámi vysloví slova mobilní dům? A proč? Máte snad nějakou vlastní zkušenost s tím, že se musíte tvářit na první pohled odmítavě? Je snad bydlení v mobilním domě nějaké ponižující? Viděli jste už mobilní dům naživo? Nelíbí se Vám ta kolečka, ke kterým je podlaha připevněna? Je to velká blbost pořídit si jej?
traktor s přívěsem.png
Tak to si to musíte teprve pořádně vyjasnit!
Není důvod považovat bydlení v mobilním domě za ponižující.
· Vybavení mobilního domu je srovnatelné s vybavením kteréhokoliv jiného.
· Velikostí odpovídá také malému rodinnému domku, který si mladí lidé staví. Nakonec se dá vždycky přistavět do patra, nebo domek přístavbou rozšířit, až se rodina rozroste.
· A že se Vám nelíbí kolečka s podvozkem? Ale jděte! Je snad problém upravit si okolí mobilního domku, pokud se nebudete chtít i s mobilním domem zase někam stěhovat. Obezdít onen inkriminovaný podvozek je to nejmenší.
· Přistavět terasu hned ke vchodovým dveřím také není vůbec žádný problém!
· A když na to přijde, ani přístavek pro další místnost není neuskutečnitelná záležitost!
Co říkáte?
A navíc ta cena mobilního domu! Za kolik si myslíte, že byste pořídil byt v paneláku? Nebo malý rodinný domek, do kterého byste musel ještě časem investovat?
Ne, rozhodně není důvod mít odmítavý postoj k tak luxusnímu a levnému bydlení, které od prvních podpisů smlouvy do usazení na pozemek proběhne rychleji, než byste sami potřebovali!
luxusní obývák.jpg
Mobilní dům je prostě řešením, které Vás nakonec stejně nadchne! A to i přesto, že nyní nad ním ohrnujete nos. Stačí si to jen představit! Vyberete si mobilní dům, podepíšete smlouvu, zaplatíte, dohodnete si datum usazení na místo a za několik týdnů můžete vařit svůj první oběd v novém bydlišti!
Jestli toto nepovažujete za perfektní bydlení po všech stránkách, tak nevíte, co je luxus!